Wednesday, September 22, 2021

Nu te koop Contentburger op JVZoo.com


Dit, mijn vriend, is het volgende niveau van Content Burger dat de kracht heeft om je contentmarketing naar een andere stratosfeer te katapulteren! Het levert veel meer kracht voor diegenen die hun contentmarketingresultaten willen versnellen.


Momenteel kun je Content Burger gebruiken voor je eigen persoonlijke behoeften of om je eigen persoonlijke bureau op te bouwen. Met deze optie kun je meerdere teams hebben waarmee je allemaal tegelijkertijd aan projecten kunt samenwerken.U kunt ook samenwerken met klanten, zodat u allemaal samen kunt werken aan verschillende projecten voor het maken van inhoud.

Deze upgrade geeft u de mogelijkheid om maximaal 5 teamleden uit te nodigen voor uw werkruimte om de beste inhoud te maken en te delen.

U kunt ook machtigingen instellen voor elke gebruiker. Er zijn drie niveaus beschikbaar (beheerder, medewerker en goedkeurder), zodat u mensen buiten de gebieden kunt houden waartoe u niet wilt dat ze toegang hebben.

Op deze manier kunt u ook andere beheerders en leden hebben om uw sociale media-accounts samen te maken en te beheren.


 

No comments:

Post a Comment

Geef geen honderden euro's uit om video's te maken. Koop Explendio software.

Inmiddels weet je hoe krachtig video is. YouTube krijgt meer dan 3 miljard views per dag. En Facebook VIDEO krijgt ook bijna 2 miljard per d...